Ιατρείο

Κουτσοκέρα Αλεξάνδρα – Ιδιωτικό ιατρείο

 

Στο ιδιωτικό ιατρείο της Πνευμονολόγου Κουτσοκέρας Αλεξάνδρας στα Βριλήσσια, παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μέσα και προσφέρονται σύγχρονες θεραπευτικές-λύσεις.

 

Το Ιατρείο προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε απορία που πρόκειται για την υγεία σας. Η κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας, να είναι ευχάριστη.

Στο ιατρείο της κυρίας Κουτσοκέρα διενεργείται σπιρομέτρηση, προ και μετά βρογχοδιαστολής, έλεγχος ισχύος αναπνευστικών μυών, οξυμετρία, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει και η προσέγγιση του Βρογχικού Άσθματος, καθώς και της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας.
Η ιατρός είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΥ.

Η ιατρός αναλαμβάνει, λοιμώξεις αναπνευστικού, πνευμονίες, πνευμονική εμβολή, υπνοαπνοϊκό σύνδρομο, καθώς και διάμεσες πνευμονοπάθειες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη Μελέτη Ύπνου, που γίνεται κατ’ οίκον, με τη χρήση της διαγνωστικής συσκευής ελέγχου της αποφρακτικής υπνικής άπνοιας και της οξυμετρίας του ασθενή.

Επίσης πραγματοποιούνται συνεδρίες διακοπής καπνίσματος. Με μια ολοκληρωμένη φαρμακευτική, αλλά και συμπεριφορική, ψυχολογική υποστήριξη είναι πολύ εύκολο να απεξαρτηθεί κάποιος από τον εθισμό της καπνιστικής συνήθειας. Η κυρία Κουτσοκέρα εξυπηρετεί με επισκέψεις κατ’ οίκον όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας.