Ιατρείο - Κουτσοκέρα Αλεξάνδρα
316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-316,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ιατρείο

Στο ιατρείο της κυρίας Κουτσοκέρα διενεργείται σπιρομέτρηση, προ και μετά βρογχοδιαστολής, έλεγχος ισχύος αναπνευστικών μυών, οξυμετρία, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει και η προσέγγιση του Βρογχικού Άσθματος, καθώς και της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας. Η ιατρός είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΥ.

Η ιατρός αναλαμβάνει, λοιμώξεις αναπνευστικού, πνευμονίες, πνευμονική εμβολή, υπνοαπνοϊκό σύνδρομο, καθώς και διάμεσες πνευμονοπάθειες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη Μελέτη Ύπνου, που γίνεται κατ’ οίκον, με τη χρήση της διαγνωστικής συσκευής ελέγχου της αποφρακτικής υπνικής άπνοιας και της οξυμετρίας του ασθενή.
Επίσης πραγματοποιούνται συνεδρίες διακοπής καπνίσματος. Με μια ολοκληρωμένη φαρμακευτική, αλλά και συμπεριφορική, ψυχολογική υποστήριξη είναι πολύ εύκολο να απεξαρτηθεί κάποιος από τον εθισμό της καπνιστικής συνήθειας.
Η κυρία Κουτσοκέρα εξυπηρετεί με επισκέψεις κατ’ οίκον όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Φωτογραφίες Ιατρείου